Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Όχι στη Νέα Σοβιετία του Μητσοτάκη και του συναφιού του!

H ανακήρυξη των συνδυασμών για τις εκλογές της 21ης Μαΐου από τον Άρειο Πάγο καταδεικνύει μία νέα βαθιά τομή στο…

ΑΠΟ:Εθνικό Συντονιστικό Όργανο , κατηγορία: Δελτία Τύπου , ΗΜ/ΝΙΑ: 04/05/2023 Ετικέτες: , ,

H ανακήρυξη των συνδυασμών για τις εκλογές της 21ης Μαΐου από τον Άρειο Πάγο καταδεικνύει μία νέα βαθιά τομή στο πολιτικό σκηνικό ανάμεσα στα κόμματα της συναίνεσης στις αυταρχικές κυβερνητικές πολιτικές και σε αυτά που μεθοδευμένα εξαιρέθηκαν από την εκλογική διαδικασία. Αυτό βέβαια δε σημαίνει, ότι στις ερχόμενες εκλογές όλα τα συμμετέχοντα κόμματα είναι συστημικά και φιλοκυβερνητικά.

Αν μη τι άλλο όμως, με βάση και την μητσοτακική στρατηγική, σε αυτές τις εκλογές δε συμμετέχει κανένα κόμμα που θα μπορούσε να συγκροτήσει μία ισχυρή αντιπολίτευση απέναντι στις ενδοτικές πολιτικές που υιοθετεί τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και – λίγο έως πολύ – όλα τα σημερινά κοινοβουλευτικά κόμματα.

Αυτή η συγκυρία μας καθιστά υποχρεωμένους να καλέσουμε όλους τους Έλληνες πατριώτες, οι οποίοι δεν αισθάνονται ότι εκφράζονται από κανένα από τα ανακηρυγμένα για τις εκλογές κόμματα, να συσπειρωθούν άμεσα γύρω από το αίτημα της συγκρότησης ενός διευρυμένου πατριωτικού μετώπου κατά του εθνομηδενισμού και των «Νέων Πρεσπών» που προετοιμάζονται πυρετωδώς «για εμάς χωρίς εμάς», σε όλα τα μέτωπα που απασχολούν και απειλούν άμεσα τον ελληνισμό.