Τρίτη, 16 Απριλίου 2024
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Η νίκη Όρμπαν είναι νίκη της Ευρώπης των Εθνών

Για τέταρτη φορά ο Ουγγρικός λαός επέλεξε τον Βίκτωρα Όρμπαν ως αδιαμφισβήτητο ηγέτη της Ουγγαρίας επιβραβεύοντας και επικυρώνοντας έτσι τις…

ΑΠΟ:ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ , κατηγορία: Δελτία Τύπου , ΗΜ/ΝΙΑ: 04/04/2022

Για τέταρτη φορά ο Ουγγρικός λαός επέλεξε τον Βίκτωρα Όρμπαν ως αδιαμφισβήτητο ηγέτη της Ουγγαρίας επιβραβεύοντας και επικυρώνοντας έτσι τις πολιτικές που ακολούθησε ο συντηρητικός εθνικιστής Πρωθυπουργός.
Ως νικητής των εκλογών δήλωσε πως η νίκη του ήταν εκδίκηση ενάντια σε πολλούς αντιπάλους, κάνοντας λόγο για “τους γραφειοκράτες στις Βρυξέλλες, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ή ακόμη και τον Ουκρανό πρόεδρο” τον οποίο αποκάλεσε “αντίπαλο”.
Με σχεδόν 54% των ψήφων έναντι 35% της αντιπολιτεύσεως, καμμία προσπάθεια, καμμία ρητορική από τις συνήθεις για “δικτάτορες”, “αυταρχικούς ηγετες” κλπ δεν είναι δυνατόν να αξιοποιηθεί μελλοντικά από τους γνωστούς “εμπόρους αλληλεγγύης”, με τους οποίους ο Όρμπαν έχει ανοικτό πόλεμο εδώ και καιρό.
Είθε και στην Ελλάδα κάποτε ο λαός να αποζητήσει μία τέτοια εθνική και πατριωτική κυβέρνηση και να την στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις.