Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Δελτίο Τύπου για τα επεισόδια στο οδόφραγμα της Λήδρας

Την ώρα που η χώρα διεθνής ταραξίας Τουρκία δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη και ο…

ΑΠΟ:ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ , κατηγορία: Δελτία Τύπου , ΗΜ/ΝΙΑ: 02/03/2020

Την ώρα που η χώρα διεθνής ταραξίας Τουρκία δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη και ο ελληνισμός αφυπνίζεται όλο και περισσότερο σε όλη την επικράτεια, την ίδια ώρα στην Κύπρο, άτομα που πιθανώς διάκεινται φιλικά προς την Τουρκία, δημιουργούν παραλλήλως προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα, ομάδα κάποιων δεκάδων ατόμων, τόσο Κυπρίων όσο και άλλων που ζουν στα κατεχόμενα (πιθανώς τουρκοφώνων, όπως προκύπτει από φωτογραφίες και βίντεο που έχουν αναρτηθεί), επιτέθηκαν σε στρατιώτες και χτύπησαν στρατιώτη της Εθνοφρουράς εν ώρα υπηρεσίας του και ενώ εκτελούσε εντολές ανωτέρων του για να κλείσει το οδόφραγμα προς τα κατεχόμενα εδάφη για προληπτικούς λόγους λόγω του λεγόμενου κορονοϊού. Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι, φώναζαν περίεργα συνθήματα με πρόσωπα αλλοιωμένα από τον φανατισμό.
Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ όποιον ή όποιους τόλμησαν να σηκώσουν χέρι σε Εθνοφρουρό.
Ζητούμε την επίσπευση των διαδικασιών ταυτοποίησης των ενόχων, την άμεση σύλληψη και την κατά προτεραιότητα δίκη τους. Δεν είναι μόνο ότι έβαλαν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία αγνοώντας επίσημες κυβερνητικές εντολές, είναι κυρίως ότι χτύπησαν Εθνοφρουρό σε διατεταγμένη υπηρεσία, προσπαθώντας να δημιουργήσουν έριδα και ένταση μεταξύ των αδερφών μας νησιωτών Κυπρίων και των υπολοίπων Ελλήνων αδερφών μας. Συγχρόνως, εκτιμάται ότι έκαναν αντιπερισπασμό και “πλάτες” υπέρ των Τούρκων (οι οποίοι προωθούν πολλές χιλιάδες ανθρώπων στην Ελλάδα μέσω νησιών και Έβρου), προσπαθώντας να ανοίξουν κι άλλο μέτωπο στον βαλλόμενο ελληνισμό, αυτή τη φορά στην Κύπρο.
Ας γνωρίζουν οι δράστες τα εξής: 1)Θα βρεθούν και θα δικαστούν. 2)Κύπρος – Θράκη – Αιγαίο, μέτωπο ενιαίο. 3)Χέρι που τόλμησε να χτυπήσει Εθνοφρουρό δεν πρέπει να υπάρχει.