Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Να αποκαλύψουμε στους Έλληνες τον αντεθνικό ρόλο κάποιων πολιτευτών των κομμάτων εξουσίας

  Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Καιρίδη, μόνο αλγεινή εντύπωση μπορούν να προκαλέσουν. Και προκαλούν το κοινό αίσθημα…

ΑΠΟ:ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ , κατηγορία: Δελτία Τύπου , ΗΜ/ΝΙΑ: 21/02/2020

 

Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Καιρίδη, μόνο αλγεινή εντύπωση μπορούν να προκαλέσουν. Και προκαλούν το κοινό αίσθημα καθώς δεν μπορεί να γίνει κατανοητό, από εκπροσώπους και στελέχη ενός κεντροδεξιού κόμματος, πως η εμμονή στην έκφραση υποχωρητικότητας και διακαούς επιμονής στον “εξευμενισμό” της γείτονος, όχι μόνον δεν έχει βοηθήσει σε κάτι, αλλά αντιθέτως έχει επιτρέψει στην Τουρκία να διεκδικεί ρόλο περιφερειακής υπερδύναμης. Ταυτοχρόνως η αδυναμία αναπτύξεως στιβαρής Εθνικής πολιτικής στο ζήτημα, θέτει εν αμφιβόλω τις διπλωματικές και γεωστρατηγικές ικανότητες της χώρας, δεδομένο το οποίο ενισχύεται και από τις δηλώσεις του Πρέσβη των Η.Π.Α στην Ελλάδα κ Τζέφρι Πάιατ, ο ποίος με τη σειρά του θεωρεί πως η ειρήνη και η σταθερότητα στην Βαλκανική, επέρχεται μόνο με την ικανοποίηση των Τουρκικών αιτημάτων και διεκδικήσεων.

Συνοψίζοντας, οι Ελληνικές κυβερνήσεις αδυνατούν να μετατρέψουν τη χώρα σε πόλο οικονομικής, διπλωματικής και στρατιωτικής ισχύος και οδεύουν στο μονοπάτι της ετεροβαρούς συνεργασίας με την Τουρκία, η οποία απέχει παρασάγγας από το να θεωρηθεί φίλος, σύμμαχος και εταίρος.

Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο καλεί  τους πατριωτικούς – εθνικιστικούς φορείς να αποκαλύψουν με κάθε μέσο και τρόπο, στον Ελληνικό λαό και κυρίως στην εκλογική βάση της ΝΔ, τον ύποπτο ρόλο κάποιων πολιτευτών όπως του κ. Καιρίδη, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού.