Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Τιμάμε τον Ίωνα Δραγούμη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η δολοφονία του Ίωνα Δραγούμη από τους παρακρατικούς του Γύπαρη, αποτελεί ένα κομβικό σημείο στην ιστορία του Ελληνικού Εθνικισμού. Εμείς…

ΑΠΟ:Εθνικό Συντονιστικό Όργανο , κατηγορία: Δελτία Τύπου , ΗΜ/ΝΙΑ: 25/07/2019

Η δολοφονία του Ίωνα Δραγούμη από τους παρακρατικούς του Γύπαρη, αποτελεί ένα κομβικό σημείο στην ιστορία του Ελληνικού Εθνικισμού. Εμείς οι Έλληνες έχουμε ιερό χρέος να τιμήσουμε τον μεγάλο Άνδρα που τόσο αγάπησε την πατρίδα και ιδιαίτερα τη Μακεδονία και αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις γι’ αυτήν. Την Μακεδονία που σήμερα οι πολιτικοί, ψηφίζοντας ή αποδεχόμενοι μια προδοτική συμφωνία εκχώρησαν στους σλαβοαλβανούς.

Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο καλεί τα μέλη και τους φίλους του,  τους εθνικιστές, τους πατριώτες και τους εθνικά σκεπτόμενους Έλληνες, να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την επέτειο της δολοφονίας του Ίωνος Δραγούμη.  Χρέος όλων μας είναι, υπερκομματικά, δίχως σημαίες και λάβαρα άλλα πλην των εθνικών, να ενισχύουμε τις πρωτοβουλίες αυτές των Ελλήνων Εθνικιστών, που εδώ και 40 περίπου χρόνια κρατούν ζωντανή τη φλόγα αυτών των βαθύτατα ιδεολογικοπολιτικών εκδηλώσεων. Χρέος μας είναι να τιμήσουμε τον πατριάρχη του Ελληνικού Εθνικισμού που έβαλε το Έθνος πάνω από το Κράτος.

ΗμερομηνίαΏραΤόποςΔιεύθυνσηΔιοργανωτής
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 20197:30 μμΜνημείο Ίωνος Δραγούμη στο σημείο της δολοφονίας του, στην Αθήνα.Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 75, Αθήνα (έναντι ΧΙΛΤΟΝ)Επιτροπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 20197:30 μμΠροτομή Ίωνος Δραγούμη στη Θεσσαλονίκη.Πάρκο Ξαρχάκου
(Έναντι Βασιλικού Θεάτρου & Αγάλματος Μ. Αλεξάνδρου)
Επιτροπή Μνήμης και Τιμής του Ίωνος Δραγούμη

Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο θα παραστεί και στις δύο εκδηλώσεις. Στην Αθήνα επικεφαλής θα είναι ο Συντονιστής του Ε.Σ.Ο. Δημήτρης Μπουγιώτης, ενώ στη Θεσσαλονίκη το μέλος της Προσωρινής Διοικούσης Επιτροπής του Ε.Σ.Ο. Δημήτρης Βαλασίδης.