Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Η πρώτη αγωνιστική δράση μετά τις εκλογές

Μετά τις κατάπτυστες δηλώσεις υπουργών της ΝΔ περί τήρησης της προδοτικής συμφωνίας, ο αγώνας για την Μακεδονία μας συνεχίζεται. Την…

ΑΠΟ:Εθνικό Συντονιστικό Όργανο , κατηγορία: Δελτία Τύπου , ΗΜ/ΝΙΑ: 25/07/2019 Ετικέτες: , , , , , ,

Μετά τις κατάπτυστες δηλώσεις υπουργών της ΝΔ περί τήρησης της προδοτικής συμφωνίας, ο αγώνας για την Μακεδονία μας συνεχίζεται. Την Κυριακή 21 Ιουλίου απεστάλη από μια ακριτική περιοχή ένα ηχηρό μήνυμα προς την νέα κυβέρνηση. Πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο η πρώτη αγωνιστική δράση για την προάσπιση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας και την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του μέλους της ΠΔΕ του ΕΣΟ, Αξιωματικού εα-Οικονομολόγου και Συγγραφέα Δημητρίου Βαλασίδη με θέμα: «Το σλαβογενές ιδίωμα ως όχημα ψευδοαλυτρωτισμού των Σκοπίων».

Ακολούθησε δυναμική πορεία με συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας και κατά των κομμάτων που αποδέχονται την συμφωνία την Πρεσπών. Μπροστά στη προτομή του ήρωα Συνταγματάρχη Ιωάννη Παπαπέτρου που θανατώθηκε δια λιθοβολισμού από τους κομμουνιστοσυμμορίτες εψάλη ο Εθνικός μας Ύμνος.
Οι εθνικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με εντονότερους ρυθμούς σε όλη την Ελλάδα μέχρι την τελική νίκη.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΓΓΧΩΡΕΙΤΑΙ.