Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Αμύνταιο: Ο Αγώνας για την Μακεδονία μας συνεχίζεται

Οι Μακεδόνες συνεχίζουμε με εντονότερους ρυθμούς τον ιερό μας αγώνα για την Μακεδονία μας. Καλούμε την νέα κυβέρνηση να ΜΗΝ…

ΑΠΟ:Εθνικό Συντονιστικό Όργανο , κατηγορία: Δελτία Τύπου , ΗΜ/ΝΙΑ: 20/07/2019 Ετικέτες: , , ,

Οι Μακεδόνες συνεχίζουμε με εντονότερους ρυθμούς τον ιερό μας αγώνα για την Μακεδονία μας. Καλούμε την νέα κυβέρνηση να ΜΗΝ «σεβαστεί» την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και να επιδιώξει την ακύρωσή της.

Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο σάς καλεί να στείλουμε το πρώτο μας αγωνιστικό μήνυμα με την ομιλία που θα πραγματοποιηθεί από τον Δημήτριο Βαλασίδη, αξιωματικό ε.α., οικονομολόγο, συγγραφέα και μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Σ.Ο. Σας περιμένουμε όλες και όλους για να ακούσουμε για το «Σλαβικό ιδίωμα ως όχημα ψευτο-αλυτρωτισμού των Σκοπιανών» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου.

Έλληνες τίποτα δεν έχει τελειώσει! Το καθήκον και η συνείδηση μας, μας προστάζει να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την ακύρωση της προδοτικής συμφωνίας. Κυριακή 21 Ιουλίου άπαντες παρόντες στις 19.00 στο Αμύνταιο για την πρώτη εθνική αντεπίθεση μετά τις εκλογές.

Θα υπάρξει λεωφορείο για την μετακίνηση από τη Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες-κρατήσεις θέσεων: 6942477645.