Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Το ΕΣΟ εγγυητής της συνεργασίας εννέα φορέων

Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο χαιρετίζει τις πρωτοβουλίες από προσωπικότητες, συλλογικότητες ή κινήσεις, που ως σκοπό έχουν να διευρύνουν τις κινήσεις…

ΑΠΟ:Εθνικό Συντονιστικό Όργανο , κατηγορία: Δελτία Τύπου , ΗΜ/ΝΙΑ: 11/01/2019 Ετικέτες:

Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο χαιρετίζει τις πρωτοβουλίες από προσωπικότητες, συλλογικότητες ή κινήσεις, που ως σκοπό έχουν να διευρύνουν τις κινήσεις ενότητας που ξεκίνησε. Έτσι με πολύ χαρά αποδεχθήκαμε την πρόσκληση να συμμετέχουμε ως «εγγυητές» στην συνάντηση που διοργανώθηκε από το πολιτικό κόμμα «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» με τη συμμετοχή των κάτωθι πολιτικών προσώπων ως επικεφαλής ή εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων:

1. Γεώργιος Αϋφαντής και Δημήτριος Γεωργιλάς – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ
2. Ιωάννης Μαλανδρής – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
3. Βασίλειος Στίγκας και Βασίλειος Ζεβλικάρης – ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ
4. Χρήστος Ρήγας – ΛΑΪΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
5. Βαγγέλης Τεζάρης – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
6. Θεόδωρος Κατσανέβας, Ελ. Δελβινιώτη και Λίζα Στεργίου – ΚΟΜΜΑ ΔΡΑΧΜΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
7. Δημήτριος Πλαστήρας – ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο εκπροσωπήθηκε από διμελές κλιμάκιο, υπό τον Παναγιώτη Δούμα.

Χαιρετίζουμε επίσης την προσθήκη άλλων δύο φορέων στις συζητήσεις. Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ του τ. Υπουργού και καθηγητού Πανεπιστημίου, κ. Θεοδώρου Κατσανέβα, καθώς και της ΛΑΪΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ του κ. Χρήστου Ρήγα. Η διεύρυνση αυτή είναι και ο λόγος που η προγραμματισμένη ολοκλήρωση της διαδικασίας σύγκλισης εν όψει των εκλογών του 2019, παρατείνεται μέχρι και την άλλη Παρασκευή, 18/1.

Ο κ. Πλαστήρας και το κόμμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ απεχώρησαν από τη συζήτηση με το αιτιολογικό ότι δεν επιθυμούν να συνεργασθούν με εθνικιστές, καθώς δήλωσε πως «ο εθνικισμός είναι εχθρός του πατριωτισμού».

Ως εκ τούτου, όπως συμφωνήθηκε ομόφωνα από τους παρισταμένους στην χθεσινή συνάντηση, το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί σε ειδική αίθουσα στην Αθήνα συνάντηση των ενδιαφερομένων πολιτικών αρχηγών ή των εντεταλμένων εκπροσώπων τους. Στη συνάντηση θα πρέπει από έκαστο να προσκομισθούν συγκεκριμένα έγγραφα και προτάσεις, τα οποία θα τους κοινοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με την ακριβή διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Ενημερώνουμε δε τους πάντες, ότι οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα επιθυμεί την ένταξή του στη συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να μας ενημερώσει στη διεύθυνση info@eso-hellas.gr.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα και τον συντονισμό του Εθνικού Συντονιστικού Οργάνου. Για τα έξοδα της εν λόγω εκδηλώσεως, θα επιβαρυνθούν ισομερώς όλοι οι συμμετέχοντες φορείς.

Διευκρινίζουμε ότι το ΕΣΟ δεν είχε την πρόθεση να συντονίσει τις συζητήσεις μεταξύ των φορέων, παρά μόνο να επιτύχει την προσέγγιση μεταξύ τους. Ο συντονισμός που αναλαμβάνει, θα γίνει κατόπιν ομόφωνου αιτήματός τους.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Comments


Αφήστε μια απάντηση


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.