Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Ο χρόνος τελειώνει…

Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο (Ε.Σ.Ο.) είναι δημιούργημα πατριωτών και εθνικιστών. Μεταξύ των βασικών σκοπών του είναι η άμεση ανάσχεση των…

ΑΠΟ:Εθνικό Συντονιστικό Όργανο , κατηγορία: Δελτία Τύπου , ΗΜ/ΝΙΑ: 30/12/2018 Ετικέτες:

Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο (Ε.Σ.Ο.) είναι δημιούργημα πατριωτών και εθνικιστών. Μεταξύ των βασικών σκοπών του είναι η άμεση ανάσχεση των ανθελληνικών δυνάμεων, η εθνική αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα και η αποτελεσματική εκπροσώπηση του ελληνικού λαού.

Η κινηματική λογική και η σύνταξη εθνικού σχεδίου που να δίνει επαρκείς απαντήσεις στα προβλήματα του έθνους και του λαού μας, είναι βασικοί πυλώνες αγώνα. Ένας από τους στόχους του Ε.Σ.Ο. είναι η συσπείρωση, συνεργασία και ενότητα πατριωτών και εθνικιστών ώστε να μπορέσουν να δώσουν εκλογική προοπτική σε Έλληνες από όλο το πολιτικό φάσμα, οι οποίοι δεν εκφράζονται από τα υπάρχοντα κόμματα.

Κατά τη διαδικασία επίτευξης του ανωτέρω στόχου, έγιναν πολιτικές επικοινωνίες και συναντήσεις, αναπτύχθηκε δυναμική και δημιουργήθηκε πόλος συσπείρωσης και πεδίο περαιτέρω ευρυτέρων συνεργειών. Επαφίεται -κατά ένα μέρος- στις ηγεσίες κομμάτων, κινημάτων και φορέων να θελήσουν να προχωρήσουν στο δρόμο που άνοιξε το Ε.Σ.Ο. λειτουργώντας τόσο ως επιταχυντής όσο και ως καταλύτης. Εκτιμάται ότι θα υπάρξουν επιπλέον συμφωνίες αλλά και διαφωνίες ακόμη και σε προγενέστερες συζητήσεις. Είναι άλλωστε γνωστό το “διαίρει και βασίλευε” ως υπονομευτικό του “η ισχύς εν τη ενώσει”.

Η Ελλάδα χάνεται. Ο χρόνος λειτουργεί εις βάρος των Ελλήνων. Η χώρα μας αποορθοδοξοποιείται και η Ευρώπη αποχριστιανίζεται. Ο δείκτης γεννήσεων Ελλήνων είναι τραγικά χαμηλός και τείνει να γίνει μη αναστρέψιμος. Ο μαζικός ισλαμικός εποικισμός της Ελλάδας επιταχύνεται και εντείνεται. Οι αυτοκτονίες Ελλήνων αυξάνουν. Η χώρα σέρνεται σιδεροδέσμια στα παγκόσμια σκλαβοπάζαρα “δανειστών” και προδοτικών συμφωνιών.

Οι συμμετέχοντες στο Εθνικό Συντονιστικό Όργανο, συναισθανόμενοι την ιστορική ευθύνη, επέλεξαν να προτάξουν τα στοιχεία που ενώνουν και όχι τα στοιχεία που διχάζουν και έκαναν και κάνουν προσκλητήριο ενότητας κι αγώνα. “Όσοι ζωντανοί”, να συσπειρωθούν τώρα, παραμερίζοντας κάθε διαφορά ή πικρία μπροστά στο συλλογικό σκοπό και στο αποτέλεσμα, δημιουργώντας ένα εθνικό δίκτυο αντίστασης και νίκης. Καλύτερο νέο έτος, αγωνιστικό, εθνικό και νικηφόρο!

“Η ισχύς εν τη ενώσει”!

Comments


  • Ταπεινή γνώμη μου είναι οι κάθε είδους ύπουλες υπονομεύσεις να απαντώνται δημόσια. Τέτοιες κινήσεις αποκαθιστούν εμπιστοσύνη, διαφάνεια και συσπειρώνουν κόσμο που ίσως φοβάται ή δεν έχει συνηθίσει ή έχει ξεχάσει ακόμα να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Χωρίς όμως την έλλειψη ορίων που εκτρέπει σε πατρονάρισμα. Ο πληγωμένος και ταπεινωμένος κόσμος θέλει λίγο στοιχειώδη αυτοσεβασμό για να ξανασηκώσει κεφάλι και να θεωρεί το δικαίωμά του να αντιδρά αυτονόητη πράξη δημοκρατίας. Ετσι νομίζω. Καλή χρονιά, καλή δύναμη με τα καλά υλικά που υπάρχουν.

  • Πρέπει όλοι να ανταποκριθείτε σε αυτό το κάλεσμα που γίνεται γιατί αλλιώς τελειώνουμε..Αν δεν τα βρούμε εμείς που αγαπάμε την πατρίδα μας δηλαδή οι Εθνικιστές τότε το Έθνος μας μεθοδευμένα θα τελειώσει..

  • Όσοι αγαπάτε πραγματικά το έθνος των Ελλήνων και είστε πραγματικοί πατριώτες.. Αφήστε τον εγωισμό σας απέξω και ενωθείτε για το καλό του τόπου!

Αφήστε μια απάντηση


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.