Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Το Ισλάμ είναι εδώ- Απολαύστε το!

Κάντε ότι κοιμάστε! Μην αντιδράτε! Μην είστε ρατσιστές! Μην είστε ξενοφοβικοί! Μην είστε φασίστες! Μην είστε αντιδραστικοί! Μην είστε Χριστιανόπληκτοι!…

ΑΠΟ:Εθνικό Συντονιστικό Όργανο , κατηγορία: Τοποθετήσεις , ΗΜ/ΝΙΑ: 14/11/2018 Ετικέτες: , ,

Κάντε ότι κοιμάστε! Μην αντιδράτε! Μην είστε ρατσιστές! Μην είστε ξενοφοβικοί! Μην είστε φασίστες! Μην είστε αντιδραστικοί! Μην είστε Χριστιανόπληκτοι!

Αγαπήστε το Ισλάμ -ανοίξτε τις αγκαλιές σας- ανοίξτε τα σύνορα – γίνετε διεθνιστές – υμνήστε τον Soros και τις ΜΚΟ του που σκόρπισαν σε όλη τη χώρα αυτούς τους ανθρώπους και μοιράζεστε την κουλτούρα τους.

Προφανώς είναι λεπτομέρεια ένας 20χρονος Σύρος που στα Ιωάννινα βίασε ένα τρίχρονο αγοράκι σε hot-spot. Επίσης είναι λεπτομέρεια ο βιασμός ενός 11χρονου αγοριού, από 29χρονο Αφγανό στη Θεσσαλονίκη (Βόλβη). Προφανώς και πάλι λεπτομέρεια είναι και ο βιασμός του 13χρονου στη Χίο από Αφγανό και πάλι. Λεπτομέρεια και ο 16χρονος Πακιστανός από τέσσερις (4) ενήλικους ομοεθνείς του στο hot spot της Μόρια.

Η λίστα είναι ατελείωτη, εκτινάσσοντας την εγκληματικότητα στα ύψη, όχι μόνο με βιασμούς και κακοποιήσεις μικρών αγοριών ή κοριτσιών, αλλά και πλήθος άλλων κακουργηματικών πράξεων.

Ούτε λιάζονται, ούτε θα αφομοιωθούν. Μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο σας.

Θα παραμείνουν εδώ, με προδοτικές Κυβερνήσεις Ελληνόφωνων και σιγά-σιγά θα μας αντικαταστήσουν. Όσο εμείς ρουφάμε τη φραπεδιά μας, βγάζουμε selfie και γκουγκλάρουμε ασύστολα σε κινητά-tablet-pc, χάνουμε τις γειτονιές μας, με την ευγενική χορηγία της Πολιτείας (επιδόματα σε όλα-τσάμπα τα πάντα) και την στήριξη της Ε.Ε., του Soros και των ανδρείκελων που τον υπηρετούν. Βασική συνιστώσα της προσπάθειας ο Επίτροπος μεταναστευτικής πολιτικής sir Αβραμόπουλος, ο οποίος έχει καταδειχθεί από όλα τα κράτη-Έθνη στην Ε.Ε. που αντιστέκονται σθεναρά στον εποικισμό της Ευρώπης και παίρνουν μέτρα αυτοπροστασίας τους.

Όμως εδώ στην Ελλάδα, παραμένουμε αμετανόητα Μερκελιστές και οπαδοί της Ν.Τ.Π., με το αζημίωτο φυσικά, όπως “μαρτύρησε” κατά λάθος πρόσφατα, κορυφαίο Κυβερνητικό στέλεχος (όχι ότι δε το γνωρίζαμε οι μη αφελής και οι μη σανοφάγοι).

Αντέδρασε λοιπόν πριν να είναι πολύ αργά! Πριν γίνεις εσύ ή η οικογένειά σου μια ακόμη λεπτομέρεια. Πριν σε ξεσπιτώσουν τα funds και βάλουν στο σπίτι σου τον κάθε Ασιάτη ή Αφρικανό στα πλαίσια της “ανθρωπιστικής πολιτικής” τους. Πριν γίνεις επαίτης από “νοικοκύρης”.

ΝΙΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ και πάρε πάλι πίσω το σπίτι σου, τη ζωή σου, τη Πατρίδα σου πριν να είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Εάν αγωνιστείς μπορεί να χάσεις, μπορεί και να κερδίσεις. Εάν δεν αγωνιστείς έχεις ήδη χάσει.

Με ΘΑΡΡΟΣ και ΤΙΜΗ. Αλλιώς αποχαιρετά την Ελλάδα που χάνεις…

ΕΣΟ