Η Ελληνική Ορθοδοξία αμνός προς σφαγή

Η Εκκλησία, το σύνολο δηλαδή των πιστών Ορθοδόξων της χώρας μας, παρακολουθεί με αποτροπιασμό την προσπάθεια μεταβολής της σε μια ακόμη ΜΚΟ, από πλευράς της κυβέρνησης.

Ο παραμερισμός της Εκκλησίας από την αρμόζουσα θέση της είναι μια σαφής προσπάθεια αλλοίωσης της ίδιας της ταυτότητας του Ελληνισμού, της ιδιοπροσωπείας του στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Είναι μια προσπάθεια να τοποθετηθεί η Εκκλησία μας σε ένα “ντουλάπι ξεπερασμένων θεσμών”.

Είναι σαφές ότι γίνεται προσπάθεια υποβιβασμού της Ορθοδοξίας, προκειμένου αυτή νομικά να εξομοιωθεί με τις θρησκείες των διαφόρων νεοεισερχομένων στην πατρίδα μας.

Είμαστε όμως βέβαιοι ότι παρόλους τους πανηγυρισμούς των Τσίπρα-Ιερώνυμου, υπάρχουν ακόμη οι απαραίτητες εφεδρείες εντός της Ιεραρχίας, εντός του κλήρου αλλά και εντός του σώματος των πιστών Χριστιανών που θα αποτρέψουν αυτή την εξέλιξη. Ήδη οι πρώτες αντιδράσεις αυτό δείχνουν.

Το Ε.Σ.Ο. Θα παραταχθεί με τις δυνάμεις αυτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.