Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Στην τελική ευθεία!

Το ΈΣΟ όλο αυτό τον καιρό συνεχίζει να εργάζεται συστηματικά για την καλλιέργεια συνθηκών που θα έχουν ως αποτέλεσμα την…

ΑΠΟ:Εθνικό Συντονιστικό Όργανο , κατηγορία: Δελτία Τύπου , ΗΜ/ΝΙΑ: 25/10/2018 Ετικέτες: , ,

Το ΈΣΟ όλο αυτό τον καιρό συνεχίζει να εργάζεται συστηματικά για την καλλιέργεια συνθηκών που θα έχουν ως αποτέλεσμα την σύμπηξη ενός πατριωτικού εκλογικού μετώπου.

Ενός μετώπου που θα οδηγήσει στην ύπαρξη ενός ισχυρού πόλου όπου μετεκλογικά θα μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις και να αποτρέψει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ήδη το ΕΣΟ έχει αποστείλει προσκλήσεις σε κόμματα για μια πρώτη άτυπη συνάντηση, σε ένα τραπέζι. Έχει ορισθεί ο χρόνος και ο τόπος και το ΕΣΟ έχει αναλάβει όλο το βάρος της οργάνωσης της συγκεκριμένης συνάντησης.

Αναμένουμε από τις πολιτικές δυνάμεις που κλήθηκαν, τις απαντήσεις τους. Συνεχίζουμε να κινούμαστε προς την ίδια κατεύθυνση και θα σας κρατάμε ενήμερους για τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας.

Comments


  • Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ολοι ευχομεθα τα νέα να είναι ευχάριστα. Εγώ προσωπικά το πιστεύω. Φυσικά και θα παραμείνω συντονισμένος!καλη δύναμη σε όλους σας!

  • Καλησπέρα σας. Για λόγους ασφαλείας όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούν να γίνουν γνωστές όλες οι παράμετροι της επερχόμενης συνάντησης. Να είστε βέβαιος πάντως πως τα πράγματα τρέχουν με βήμα ταχύ. Εν τέλει, ό,τι έχει γίνει, ό,τι έχει ειπωθεί όλο αυτό το διάστημα θα γίνει γνωστό. Όλα στα φως. Γι αυτό, είμαστε αποφασισμένοι. Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια επικοινωνίας μας (ιστοσελίδα, facebook, λίστα email) και θα ενημερώνεστε άμεσα.

  • Συγχαρητήρια και πάλι για τον αγώνα σας. Δύο ερωτήματα έχω. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη εντός του Νοεμβρίου; οι ενδείξεις που έχετε όσον αφορά τη συμμετοχή των κομμάτων είναι ικανοποιητικες; συγνώμη αν κουράζω απλώς μεταφέρω την αγωνία τόσο τη δική μου όσο και πάρα πολλών ανθρώπων. Σας ευχαριστώ πολύ.

Αφήστε μια απάντηση


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.