Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Θετικά εξελίσσεται η προσπάθειά μας

Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο –Ε.Σ.Ο., θεωρεί χρήσιμο να γνωστοποιήσει στους Έλληνες που αγωνιούν για την πορεία της προσπάθειας δημιουργίας “κέλυφους”…

ΑΠΟ:Εθνικό Συντονιστικό Όργανο , κατηγορία: Δελτία Τύπου , ΗΜ/ΝΙΑ: 22/10/2018 Ετικέτες:

Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο –Ε.Σ.Ο., θεωρεί χρήσιμο να γνωστοποιήσει στους Έλληνες που αγωνιούν για την πορεία της προσπάθειας δημιουργίας “κέλυφους” ενιαίας εκλογικής εκπροσώπησης του πολιτικού χώρου που ορίζεται ιδεολογικά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής, τα εξής,:

Ο πρώτος κύκλος επικοινωνίας με τους πιο γνωστούς πολιτικούς φορείς και κόμματα έκλεισε, με κοινό παρονομαστή την θετική αντιμετώπιση της πρωτοβουλίας μας και την διατύπωση της κοινής άποψης για την χρησιμότητα της προσπάθειας.

Τα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν έχουν να κάνουν με τις δεσμεύσεις των Πολιτικών φορέων προς τα μέλη τους και λιγότερο με την λογική ύπαρξη προσωπικών στρατηγικών.

Εκτιμάμε πως η ώθηση που δώσαμε έφερε ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση της επικοινωνίας και συνεργασίας κάποιων εξ αυτών με θετικά πολιτικά αποτελέσματα, άλλα των οποίων ανακοινώθηκαν και άλλα των οποίων αναμένονται να ανακοινωθούν εντός των επομένων ημερών.

Διαμορφώνονται ήδη τρεις πόλοι σύγκλισης και θα ενταθεί η προσπάθεια συμμετοχής όλων των πολιτικών πρωτοβουλιών και προσωπικοτήτων. Η προσπάθεια θα είναι διαρκής και ο μεγάλος φορέας, για τον οποίο όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως αποτελεί αίτημα διψήφιου ποσοστού του εκλογικού σώματος, θα γίνει πραγματικότητα.

Η προσπάθεια όλων, όσοι αναλάβαμε την πρωτοβουλία αυτή, είναι ανιδιοτελής και θα επιμείνουμε μέχρι το τέλος για να μπορέσει επιτέλους το σύνολο των Ελλήνων να αποκτήσει πολιτική έκφραση και να επηρεάσει θετικά την πορεία του Ελληνισμού στα επόμενα δύσκολα χρόνια.

Εθνικό Συντονιστικό Όργανο –Ε.Σ.Ο. –Γραφείο Τύπου

Comments


  • Δεν αντιλαμβάνομαι για το λόγο που οριοθετούμε προς τα Δεξιά το κίνημα, θέτοντας εκ προοιμίου εκτός τη Χρυσή Αυγή. Όλοι οι εθνικιστές οφείλουν να συμπαραταχθούν αυτές τις κρίσιμες για το Γένος μας ώρες. Προσωπικά με ενοχλεί περισσότερο η ύπαρξη ατόμων που στο παρελθόν είχαν σχέσεις με το απόκομμα της φοβικής δεξιάς και επουδενί οι οπαδοί και μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου, ακόμη δε και αυτοί που χαιρετούν με τεταμένη τη δεξιά.

  • Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας. Απλώς μια διευκρίνηση ως προς το άρθρο θα ήθελα.τι εννοείτε όταν λέτε για τρεις πόλους σύγκλισης; σας ευχαριστώ.

  • Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη προσπάθεια. Απλώς μια διευκρίνηση ως προς το άρθρο θα ήθελα. Όταν εννοείτε τρεις πόλοι σύγκλισης που αναφέρεστε; Σας ευχαριστώ.

  • Μήπως να μας λέγατε και πια κόμματα ειναι αυτα που προσκληθηκανε? Όπως και οποία κόμματα συμφωνησαν ως τώρα. Και ποια φυσικά διαφώνησαν η δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα?

    • Θα γίνει αυτό τις επόμενες ημέρες. Μείνετε συντονισμένοι! Τα κόμματα που προσεκλήθησαν έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα δελτία τύπου.

Αφήστε μια απάντηση


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.