Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Αν δεν ξυπνήσουμε, κινδυνεύουμε!

Όλοι οι Έλληνες παρακολουθήσαμε, την διαδικασία και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Βουλή των Σκοπίων. Τον τρόπο με τον οποίο…

ΑΠΟ:Εθνικό Συντονιστικό Όργανο , κατηγορία: Δελτία Τύπου , ΗΜ/ΝΙΑ: 21/10/2018 Ετικέτες: ,

Όλοι οι Έλληνες παρακολουθήσαμε, την διαδικασία και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Βουλή των Σκοπίων. Τον τρόπο με τον οποίο επιβλήθηκε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Εμείς στο ΕΣΟ, θεωρούμε ότι ούτως ή άλλως δεν μπορούσαμε να βασιστούμε για το τι θα συμβεί στην πατρίδα μας, στις ορέξεις των Σλάβων των Σκοπίων.

Η Ευθύνη είναι δική μας και κανενός άλλου. Δεν περιμένουμε κάποιον άλλον να μας λύσει το πρόβλημα εάν εμείς αδρανήσουμε.

Μετά από 70 χρόνια αδιαφορίας της πολιτικής μας ηγεσίας, είναι πιθανόν να ξυπνήσουμε και να δούμε ότι μας έκλεψαν 3000 χρόνια ιστορίας.

Το πρόβλημα είναι ότι μεγάλο μέρος του λαού μας ακόμη δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Δεν έχουν αντιληφθεί τι γίνεται, δεν έχουν αντιληφθεί την ναρκοθέτηση του μέλλοντος της χώρας μας.

Εμείς θα συνεχίσουμε να πιέζουμε για τον σκοπό μας. Την ένωση των Ελλήνων, μέσω της παραγκώνισης των τεραστίων “εγώ” κάποιων, την πρόταξη του συμφέροντος της πατρίδας, για να μην φτάσουμε ξανά να κλαίμε ως “μωρές παρθένες”.

Τα όσα συνέβησαν στα Σκόπια, πρέπει να λειτουργήσουν ως ξυπνητήρι για όλους όσους βρίσκονται στον πατριωτικό χώρο, κόμματα, κινήματα και οργάνωσης. Και να βάλουν όλοι την πατρίδα πάνω από όλα.

“Ο καθένας πρέπει να φαντάζεται πως αυτός πρέπει να σώσει το Έθνος του. Πρέπει να φαντάζομαι πως από μένα μόνον εξαρτάται η σωτηρία του Έθνους. Να μην κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι και να φαντάζομαι πως εγώ έχω το μεγάλο χρέος της σωτηρίας” κατά Δραγούμη.

Ε.Σ.Ο.
21/10/2018

Comments


  • Αν μπορείτε ,ξεσηκωστε των λαο αυτή είναι η δύναμη μας! Αλλιώς θα κάνουν Λούμπεν. .Κάντε Συλλαλητήρια όσο μπορείτε. .

Αφήστε μια απάντηση


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.