Κυριακή, 28 Μαΐου 2023
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Δοκιμή


Εθνικό Μέτωπο
Τα μέλη του Ε.Σ.Ο. Χάρης Μιχαλακόπουλος (Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου), Μιλτιάδης Κρεμμύδας και Γιώργος Σαγιάς (Δημοτικός Σύμβουλος Λαμίας) επιδίδουν το ψήφισμα στον Γενικό Γραμματέα του Εθνικού Μετώπου, Μανώλη Κώνστα.
Κίνημα «Ελευθερία»
Το μέλος του Ε.Σ.Ο. Γιάννης Κουριαννίδης (υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης) επιδίδει το ψήφισμα στον Πρόεδρο του Κινήματος «Ελευθερία», Γεώργιο Σύρπη.
Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας
Το μέλος του Ε.Σ.Ο. Γιάννης Κουριαννίδης (υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης) επιδίδει το ψήφισμα στο μέλος του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου και Πρόεδρο του Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητος, Δημήτριο Βαλασίδη.
Ελληνική Λύση
Το μέλος του Ε.Σ.Ο. Γιάννης Κουριαννίδης (υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης) επιδίδει το ψήφισμα στην εκπρόσωπο της «Ελληνικής Λύσης», Δήμητρα Ρετσινά Φωτεινίδου.
Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός
Οι εκπρόσωποι του Ε.Σ.Ο. Χάρης Μιχαλακόπουλος (Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου), Μιλτιάδης Κρεμμύδας και Γιώργος Σαγιάς (Δημοτικός Σύμβουλος Λαμίας) επιδίδουν το ψήφισμα στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη.
Νέα Δεξιά
Οι εκπρόσωποι του Ε.Σ.Ο. Χάρης Μιχαλακόπουλος (Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου), Μιλτιάδης Κρεμμύδας και Γιώργος Σαγιάς (Δημοτικός Σύμβουλος Λαμίας) επιδίδουν το ψήφισμα στον Αντιπρόεδρο της Νέας Δεξιάς, Παναγιώτη Δούμα
Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση
Το μέλος του Ε.Σ.Ο. Γιάννης Κουριαννίδης (υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης) επιδίδει το ψήφισμα στον Πρόεδρο του ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. Ελευθέριο Συναδινό.