Κυριακή, 28 Μαΐου 2023
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Τέσσερα χρόνια Ε.Σ.Ο

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση του ΕΣΟ, η οποία συνέπεσε με την τραγωδία στο Μάτι. Τέσσερα χρόνια και…

ΑΠΟ:ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ , κατηγορία: Δελτία Τύπου , ΗΜ/ΝΙΑ: 23/07/2022

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση του ΕΣΟ, η οποία συνέπεσε με την τραγωδία στο Μάτι. Τέσσερα χρόνια και δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως, η Ελλάδα συνεχίζει να καίγεται και ο πατριωτικός χώρος εξακολουθεί να είναι κατακερματισμένος όπως τότε.
Εμείς ως Εθνικό Συντονιστικό Όργανο κάναμε αυτό που έπρεπε, πετυχαίνοντας μάλιστα και μια μικρή συσπείρωση, η οποία ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να δημιουργήσει τις συνθήκες πραγματικής πολιτικής εκπροσώπησης των πατριωτικών ιδεωδών.
Είμαστε όμως διατεθειμένοι ανά πάσα στιγμή να συμβάλουμε στην επίτευξη μιας εθνικής πολιτικής συσπείρωσης αρκεί η βασική προϋπόθεση γι’ αυτό να είναι μια συλλογική διαδικασία. Μόνον έτσι μπορεί να δημιουργηθεί ο κινηματικός χαρακτήρας που απαιτεί ένα γνήσιο και αποτελεσματικό εθνικό εγχείρημα.
Εν κατακλείδι όμως, ο μεγαλύτερος σκοπός ήταν είναι και θα είναι να αποτελούμε μια πλατφόρμα συνεννόησης και συντονισμού εθνικών δυνάμεων αλλά και την πρωτοβουλία αγώνος, σε κάθε εθνική κινητοποίηση και σε κάθε συγκυρία που απαιτεί σύμπνοια των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών.