Σάββατο, 21 Μαΐου 2022
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Ένας Μπογδάνος και η Σημιτική ΝΔ που τιμά τους αγώνες της αριστεράς

Η Ν.Δ του Κυρ. Μητσοτάκη συνεχίζει τα αυτογκόλ. Καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί ότι ταυτίζεται πλέον πολιτικά με την αριστερά….

ΑΠΟ:ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ , κατηγορία: Δελτία Τύπου , ΗΜ/ΝΙΑ: 06/10/2021

Η Ν.Δ του Κυρ. Μητσοτάκη συνεχίζει τα αυτογκόλ. Καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί ότι ταυτίζεται πλέον πολιτικά με την αριστερά. Άλλωστε, μιλάμε για έναν Πρωθυπουργό που αμέσως μόλις ανέλαβε τα ηνία, έτρεξε να δηλώσει δημόσια, ότι θα πολεμήσει τον νατιβισμό. Μιλάμε για τον ίδιο, που έχει γεμίσει τα γραφεία της Πειραιώς – και όχι μόνο – με στελέχη του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ, της Αριστεράς και του ΚΚΕ. Μιλάμε για τον ίδιο που έχει απαγορέψει τις λέξεις «δεξιός» και «δεξιά» εντός και εκτός των τειχών του κόμματος. Ένα κόμμα που σήμερα υιοθετεί αυτά που πολεμούσε πρόσφατα, όπως τη συμφωνία των Πρεσπών και το Σχέδιο Ανάν και «τιμά τους αγώνες της αριστεράς» σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται.
Ένα τέτοιο κόμμα, που καπηλεύτηκε διαχρονικά όλους τους Εθνικούς και Πατριωτικούς αγώνες για τη Κύπρο και τη Μακεδονία, δεν έχει πρόβλημα να διαγράψει τον κάθε Μπογδάνο για… αντικομμουνιστική ρητορική και επειδή αποκάλεσε τα Σκόπια ως Σκόπια. Εδώ πρωταγωνίστησε στο να διαγραφεί ο Όρμπαν από το Ε.Λ.Κ. Δεν έχει κανένα πρόβλημα παράλληλα, να παραδίδει την Αμμόχωστο στον Ερντογάν ή να μειώνει-παραδίδει σύνορα και έδαφος με περίπλοκες συμφωνίες ΑΟΖ.
Η διαγραφή του κάθε-Μπογδάνου είναι άλλη μια «ημέρα Τρίτη» για το έκτρωμα που ονομάζεται Ν.Δ. Ο κύριος όγκος των ψηφοφόρων, υποστηρικτών αλλά και δεκάδων στελεχών αυτού του κόμματος, που έχει αποδεδειγμένα πατριωτικά εφαλτήρια, οφείλει να ξυπνήσει επιτέλους. Ο πλήρης έλεγχος της ΝΔ από φιλελεύθερους, κεντρώους, αλλά και αμετανόητους αριστερούς είναι οριστικός. Μην περιμένετε και άλλες ντροπιαστικές αποκλίσεις της κυβερνητικής ελίτ από τις αξίες της ταυτότητας, της παράδοσης και της Ορθοδοξίας.
Η πολιτική δεν είναι ποδόσφαιρο και τα κόμματα δεν είναι ομάδες ποδοσφαίρου. Η ψήφος δεν εισιτήριο ποδοσφαιρικού αγώνος και εκλογές δεν έχουμε κάθε Κυριακή. Αν το καταλάβουμε επιτέλους αυτό, τότε θα απαλλαγούμε και από αυτούς που το εκμεταλλεύονται… με το αζημίωτο πάντοτε για τον εαυτό τους.