Σάββατο, 21 Μαΐου 2022
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Ξεκίνησε η επίδοση του ψηφίσματος

Ξεκίνησε εχθές η επίδοση του ψηφίσματος του Εθνικού Συντονιστικού Οργάνου στους πολιτικούς αρχηγούς. Στην Αθήνα το ΕΣΟ εκπροσωπήθηκε από τον…

ΑΠΟ:Εθνικό Συντονιστικό Όργανο , κατηγορία: Δελτία Τύπου , ΗΜ/ΝΙΑ: 04/09/2018

Ξεκίνησε εχθές η επίδοση του ψηφίσματος του Εθνικού Συντονιστικού Οργάνου στους πολιτικούς αρχηγούς. Στην Αθήνα το ΕΣΟ εκπροσωπήθηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο Πύργου, Χάρη Μιχαλακόπουλο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Λαμιέων Γεώργιο Σαγιά και τον κ. Μιλτιάδη Κρεμμύδα.

Το ψήφισμα παρέλαβαν ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού Γεώργιος Καρατζαφέρης, ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου κ. Εμμανουήλ Κώνστας, ο Πρόεδρος του Ριζοσπαστικού Εθνικού Συναγερμού Βασίλειος Καπερνάρος και για λογαριασμό του Προέδρου της Νέας Δεξιάς Φαήλου Κρανιδιώτη, ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Δούμας.

Στη Θεσσαλονίκη το ψήφισμα επέδωσε ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Θεσσαλονίκη – Πόλη Ελληνική Ιωάννης Κουριαννίδης. Το ψήφισμα για λογαριασμό του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου παρέλαβε η κ. Δήμητρα Ρετσινά, για την Ελεύθερη Πατρίδα ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Βασιλειάδης και από το Κίνημα Ελευθερία ο Πρόεδρος Γιώργος Σύρπης.